Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart: Småspove - (Numenius phaeopus) - Whimbrel
Fugleart (IOC): Småspove (Numenius phaeopus) Whimbrel ssp. phaeopus - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: adult i flok på badestranden
Lokalitet: Asserbo Strand, Sjælland, Danmark
Dato: 17. juli 2006
Billede info: En flok adulte Småspover anvender stranden som alternativ til Melby Overdrev - en af de større rastepladser i Østdanmark.
Billede opsætning: Canon EOS20D, 300 mm. tele og 1.4 x converter
Fotograf: Klaus Malling Olsen, Danmark
Uploadet den: 18. juli 2006
Hits: Billedet har været vist 5517 gange.
DK List Ranking: Set af 919 ud af totalt 1510 personer!Kommentarer:

Simon Sigaard Christiansen skriver torsdag 20. juli 2006 kl. 21.24
Er det en bar røv i baggrunden?

/SSC


Jan Ingvaedt Jörgensen skriver fredag 21. juli 2006 kl. 21.09
Huu ja.

JanJ


Klaus Malling Olsen skriver lørdag 22. juli 2006 kl. 18.51
Eftersom jeg mest focuserede på spoverne kan jeg ikke bekræfte ovenstående påstand, men jeg mener dog, at der var tale om en tækkelig,omend noget stram badedragt. Billedet er derfor ikke i klasse med med det prægtige nudist-foto, man kan se i et nummer af Dutch Birding for nogle år siden, hvor en Sneugle vises mod en baggrund af nogle ældre nøgne hollændere.


Andreas Petersen skriver lørdag 22. juli 2006 kl. 18.58
Hvis du tager til Ishøj strand, Klaus, kan du måske slå det hollandske Sneugle-foto. Se: http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=466453

Det kræver selvfølgelig at der også en fugl involveret :-)


søren poulsen skriver tirsdag 25. juli 2006 kl. 22.27
I Sverige er det ikke så usædvanligt at se på mås - som fuglekigger, men om damen i baggrunden er svensker, nærsynet eller overhovedet interesseret i fugle, får vi nok aldrig svar på... ;-)


Rasmus Strack skriver tirsdag 25. juli 2006 kl. 22.35
For mig at se er der tale om enten en mand med røven bar eller en østtysk kvindelig hammerkaster, altså en og samme sag!


Klaus Malling Olsen skriver tirsdag 25. juli 2006 kl. 22.47
Eftersom personen i lettere afklædt stand i baggrunden "ikke er sådan jeg tænder på" - og jeg sidenhen koncentrerede mig om spoverne, er jeg desværre ikke i stand til at besvare Sørens spørgsmål, eller for den sags skyld Rasmus´s. Men det var da pudsigt at kunne krydre spoverne med en baggrund af de mere utraditionelle.


søren poulsen skriver tirsdag 25. juli 2006 kl. 23.37
"Fuglekiggeren" er personen i midten og ikke den mandlige/kvindlige hammerkaster fra DDR. Hovedet på personen er da rettet mod måsen, eller hva? Hammerkaster eller ej, så kunne den nøgne person nu også repræsentere andre sportsgrene med kvindeligt islæt - hvem husker f.eks. ikke Martina Navratilova med tennisketcheren. Mere mand end de fleste mænd... Heldigvis ligner spoverne sig selv på billedet. Dem ved man da hvad er!


Michael Westerbjerg Andersen skriver onsdag 26. juli 2006 kl. 09.57
Det er såmænd blot et ældre ægtepar (manden står vist med en tændt Gaulloise i hånden)som betænksomt hjælper deres voksne søn med at iføre sig bikkini-overdelsen.

Iøvrigt pudsigt at småspoverne opholder sig på stranden. På denne del af nordkysten ser jeg sædvanligvis kun ryler og præstekraver. Det er måske en overset lille perle af en vadefugle hotspot som Klaus frekventerer?

VH/Michael


John Faldborg skriver onsdag 26. juli 2006 kl. 18.24
Da ingen andre - tilsyneladende - TØR spørge KMO om han har nogle andre billeder fra den strand også - billeder med nogle lyshårede tøser med bare brune røve, smukke faste bryster og et glimt i deres øje........

skal jég da gerne gøre det!

Hvorfor snakker i tøsedrenge om adulte vadefugle og/eller ikke medvidere, når vi allesammen går på stranden og snakker om at islænderne og kobbersnepperne er UFATTELIGT SMUKKE i deres DRAGTER. Hvad snakker vi så om?

Jaja - jeg afviser ikke at der måtte findes en og anden som mener at en lille kobbersneppe er smukkere end en dejlig dansk pige med bar brun røv!

Klaus, har du flere billeder fra dén strand?

Op med humøret, drenge!


Klaus Malling Olsen skriver søndag 30. juli 2006 kl. 21.07
Hihi! Nej, John - jeg har blot nogle få vaderfotos fra denne lokalitet, men har da øje for humane skjønmøer her såvel som andre steder.
Det er i øvrigt ganske morsomt, hvordan antallet af hits på fotos vokser betragteligt, hvis der figurerer potentielle kvinder på billederne - et hint til fotografer, der gerne vil "ses" mere........(skam jer, grise!!!! (smiley))Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.047 sek.
til toppen