Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart: Nordisk Lappedykker - (Podiceps auritus) - Horned Grebe
Fugleart (IOC): Nordisk Lappedykker (Podiceps auritus) Horned Grebe ssp. auritus - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Rosenvold, Danmark
Dato: 29. december 2002
Billede opsætning: Canon S40 + Swarovski AT 80 HD
Fotograf: Henrik Laust Bøhmer, Danmark
Uploadet den: 21. januar 2003
Hits: Billedet har været vist 3338 gange.
DK List Ranking: Set af 821 ud af totalt 1510 personer!Kommentarer:

Otto Jespersen skriver torsdag 1. januar 2004 kl. 02.07
Jo jo, der er ikke fordi jeg har et billede, men det må kunne gøres bedre. Dette billede gør ikke fugle fyldest. Den Nordiske Lappedykker er en utrolig smuk fugl - så den engang i Sømosen - havde ikke kamera med (suk) der var 4 stk. utroligt smukke - i sommerdragt. Der ligger en udfordring forude. Go' fornøjelse.


Mathias Hauberg Glavind skriver torsdag 1. januar 2004 kl. 20.58
Hej Otto

Er du sikker på, at det ikke var Sorthalsede Lappedykkere, du så i Sømosen (jeg går ud fra, at det var Sømosen ved Ballerup)?
Det er ikke for at benægte din observation, men fire Nordiske Lappedykkere i sommerdragt på samme sted i Danmark er ikke (eller kun meget få gange) set før!

Hilsen - og godt nytår
Mathias


Klaus Malling Olsen skriver fredag 2. januar 2004 kl. 11.12
Godt at Mathias stiller dette spørgsmål. Nordisk Lappedykker er ikke ligefrem særligt almindelig nær Hættemågekolonier i Danmark.
Billedet af fuglen i vinterdragt er et godt bidrag til, hvordan fuglen ser ud i vinterdragt. Disse teknisk set ikke perfekte fotos er perfekte på andre måder, og af stor vigtighed at få lagt ud i Galleriet. Helle det, end at Galleriet udvikler sig til et glansbilledarkiv, hvis eneste formål er, at nogle fra tid til anden kan sende tom luft som "godt gået" eller "ih, hvor er du dygtig" til fotograferne.
For vi er jo allesammen glade for at se så mange glimrende fotos fra de ihærdige fotografer, men rene, okommenretede glansbilledarkiver finder man så mange steder på nettet. På netfugl har enhver en unik mulighed for at komme ind og kommentere f.eks. bestemmelse og fjerdetaljer. Dét er enestående.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.032 sek.
til toppen