En oversigt over forekomsten af denne art i Danmark findes her: [fund oversigt].
Kommentarer:
Palle Jensen skriver mandag 23. oktober 2006 kl. 17.50
Ja.Gad vist om den kan lette fra flad mark.Du bemærkede vel ikke en tynd snor,det kunne være at den den er ved at blive trukket igang af den forreste..
Dette er jo sygeligt! Måske har fuglen været kraftigt angrebet af artsfæller - det er ikke helt ualmindeligt at se ådselsædere med uensartede hakker i vingen - efter isvintre med udfodring har jeg set flere Havørne med sådanne hakker i vingen ved f.eks. Tosteberga. Men dette er vel snarere tegn på en sygdom hos den arme grib.
Mogens Hansen skriver tirsdag 24. oktober 2006 kl. 23.37
Du fortjener en præmie for årets hidtil morsomste kommentar!
Palle Jensen skriver onsdag 25. oktober 2006 kl. 20.01
jo tak Mogens,jeg kunne ikke lade væreOg Malling Den med at andre gribbe har angrebet den så kraftigt tror jeg nu ikke.Det er nok nærmere en syg fugl der har stoppet fjerskiftet,så de gamle fjer bliver mere og mere slidte.Jeg har selv set en lapugle der ikke skiftede fjer i tre år, den kunne heller ikke flyve til sidst,da de gamle hale og svingfjer var knækkede og delvis væk.
Den forreste ser vel heller ikke for køn ud, flere af svingfjerene er angrebne. Nogle gange ser fugle sådan ud, når de har siddet udstoppede i meget lang tid og tæppebiller, klannere eller andet kravl har forgrebet sig på dem. Var man ved at optage en vulture-zomibie-film i Monfrague?
Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.
Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.