Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0
Fejl i visning af billede!


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:Fejl i visning af billede!Billede information:
Fugleart: Tretået Spætte - (Picoides tridactylus) - Eurasian Three-toed Woodpecker
Fugleart (IOC): Tretået Spætte (Picoides tridactylus) Eurasian Three-toed Woodpecker ssp. tridactylus - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: male
Lokalitet: Grenen, Skagen, Danmark
Dato: 2. oktober 2007
Fotograf: Jørgen Kabel, Danmark
Uploadet den: 2. oktober 2007
Hits: Billedet har været vist 6210 gange.
DK List Ranking: Set af 58 ud af totalt 1510 personer!
Mere detaljeret information om dette fund findes her: [fund information].
En oversigt over forekomsten af denne art i Danmark findes her: [fund oversigt].Kommentarer:

Alex Sand Frich skriver tirsdag 2. oktober 2007 kl. 22.38
Hvor er den bare fin og hvor må det være fedt at pille sådan en sag ud af nettet...Lennert Pedersen lover i øvrigt at Lyngvigbanden producere rødspætte i Hvide Sande i uge 41...så det er nok bedst at være klar med fuld tank til et hurtigt ryk fra Skagen...RoC :-)


Knud N. Flensted skriver tirsdag 2. oktober 2007 kl. 23.33
Super!
Ser det ikke ud til, at der er to generationer overvingedækfjer? Så er det vel en immatur (1k), dvs. en ungfugl fra i år.


john pedersen skriver fredag 5. oktober 2007 kl. 10.55
Godt gået ROC og tillykke med de 410 DK arter


Jørgen Munck skriver lørdag 6. oktober 2007 kl. 21.03
Rettelse!!
Rolf har hermed 309 arter, heraf 1 ulovlig (Lille Tårnfalk endnu ikke indsendt). Bøffelænder fortsætter med at være i gruppe D ind til videre.
Mvh.


Lasse Braae skriver mandag 8. oktober 2007 kl. 16.50
Hej

Munken tror åbenbart stadig, at han befinder sig i det forrige årtusind!

Godt nok skal man ikke hænge sig i peditesser, emn alligevel.-)

Mvh
Lasse


John Faldborg skriver søndag 21. oktober 2007 kl. 07.44
Kunne vi ikke høre lidt beretninger her på Netfugl om det som på Dofcall af Roc gd, kaldes "claims" af den Tretåede Spætte i Skagen..
Er dyret der stadig?


Per Smith skriver søndag 21. oktober 2007 kl. 13.55
Er jeg også interesseret i at, høre mere om!
Brugte hele fredagen i Skagen på at lede efter 3tå, men ak forgæves. Blev dog belønnet med synet af Perleuglen som var en vidunderlig lille ugle at få et gensyn med. Mødte I øvrigt en birder som havde været 3 gange i Skagen forgæves efter 3tå, så min selvmedlidenhed blev dæmpet. Han måtte i øvrigt lide den tort at være 1 af 4 birdere på en tur som ikke så fuglen, sikke en hjemtur i selskab med 3 glade birdere.
Men ja John, Claim lyder lidt som om den/det er usikkert. Og tilstedeværelsen af Lille flagspætte med lidt gul forhovede kunne give en tanke. Men jeg vælger at tro på at den er god nok også fordi jeg ikke har opgivet at se kræet.
ps. vi så den lille flagspætte i fredags flere gange, og var 30-40 personer i området fra morgenstunden - jeg er rimelig sikker på at, den ikke var i skoven øst for Kuplerne, men kunne sagtens være i området syd for. specielt området over for Poul eg camping ser også spætteegnet ud.

Så oplysninger om 3tå er meget velkomne.
hilsen PerMorten Bentzon Hansen skriver torsdag 1. november 2007 kl. 18.57

Da det må formodes at RoC sender spætten ind til SU, er det ikke sikkert, at de der har set fuglen efter 15. oktober kan regne med, at disse datoer indgår i beskrivelsen.

RoC har d.d. sendt nedenstående ud på EuroTwitch.

Following huge Swedish and Norwegian movements, the biggest for 20 years, a much expected (first winter male) Three-toed Woodpecker was ringed at Skagen, Nordjylland on 2nd having crossed the sea of Skagerrak. It was the 9th Danish record and the first since 1987. It reappered during 12th-15th and was still claimed by some up to 23rd - regarded by many as the most difficult Danish twitch ever! No photographs were ever taken in the field! A female was photograped by a single observer at nearby Tornby Klitplantage on 18th.
Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.025 sek.
til toppen