En flok toneangivende danske ornitologer overværer kampen mellem Danmark og England 1983 - men hvem er de?
Steen Søgaard, Henrik Kisbye, Carsten Madsen, Jesper Johannes Madsen, John Damgaard, Torben Jørgensen, ?, Mikkel Lausten, ?, Klaus Malling Olsen, Alex Rosendal, Oluf Lou
Steen Brølling skriver onsdag 16. september 2009 kl. 16.51
Nummer 2 fra højre som sidder ved bordet med tandpastasmilet ligner grangiveligt en vis hr. Zeiss - eller nu vistnok Ex-Zeiss.
Ham umiddelbart bagved en smule længere til højre er da vist KMO. Eller hur?
Pizzari ejeren (Gondolaben)havde meget sympatisk skiftet fra Italien-Ungarn kampen til fordel for Danmark-England. Der var dømt sort stork og siciliana med ekstra hvidløg.
Ja, dét var tider! Udover de allerede identificerede har jeg noteret mig at deltagerne i den berømte session var Carsten Madsen (sidder gemt bag Henrik Kisbye, der troner karsk i hvid t-shirt til højre for Steen Søgaard)og Torben Jørgensen (i rød t-shirt bag John, der her ligner en eftertænksom udgave af Rasmus Strack, der dengang må have været 9 år). Den blå flipperskjorte yderst til højre må sidde på Oluf Lou, der også skal have været tilstede hin berømte aften, hvor dansk fodbold trådte ind i guldalderen.
Glemmer det aldrig! De fleste boede i "ghettoen" - teltpladsen mellem fuglestationen og sydstranden, hvor aftenerne gik med feltsnak, og lejligheds skejen ud til musik fra den berømte kasettebåndoptager "Fyffes", der konstant blev overbelastet med klassikere som Neil youngs "Live Rust", Iron Maidens "Number of the Beast" og Pink floyd "the Wall", for ikke at tale om "best of Nationalteatern", mixet til lejligheden.
En tilføjelse: Jesper Johannes Madsen, nr.4 fra venstre.
Henrik Kisbye skriver onsdag 16. september 2009 kl. 22.59
Jeg kan ikke løbe fra min tilstedeværelse på denne, alle måder store aften. Jeg er imponeret over at være blevet genkendt, da jeg siden har gainet 40 kg, håret har forladt hovedet og vokser i stedet ud af ører og næse, som fremskreden alder foreskriver. Bag Carsten Madsen sidder Jesper Johannes Madsen og (næst-)yderst til højrer sidder ganske rigtigt Alex Rosendal i en skjorte næsten magen til min mosters køkkengardiner. Med til historien hører også at dagen bød på et fantastisk rovfugletræk, med bl.a. en fed ung Stepppehøg fra kolabacken. Når Klaus skriver "ghettoen" vælder minderne frem: Fyffes (som nævnt), bladselleri, Phyto-norm, Kalles Kaviar, Dildo-James, Kjovehalen og ikke mindst Makere Negro. Sort snak for mange - kult for de få. Dette er vel ikke nogen dårlig lejlighed til at takke alle de specielle mennesker, der gjorde Ghettoen til en livsstil for os gennem et helt årti. Those were the days :-)
Henrik
Henrik Kisbye skriver onsdag 16. september 2009 kl. 23.00
.... OOOg naturligvis tak til Bjørn for at have uploaded billedet.
Bjørn Ginman skriver torsdag 17. september 2009 kl. 00.00
Tak, for alle kommentarene - det har også været en afgørende tid i mit liv og spekulerer på om Gettoen eksisterer endnu eller om alle fra den gang sover på hotel, i autocamper eller kører hjem ad broen? Jeg har flere billeder fra denne tid - bl.a. en KMO med rastahue og badmintonketcher-guiter, morgenobs på Nappen og scopeskov på Jungen...men hvor er de? Jeg vil lede efter dem de næste dage...
Jan Speiermann skriver torsdag 17. september 2009 kl. 15.58
Herligt foto Bjørn! Jo, Ghettoen ligger der endnu. Var forbi på et mini-nostalgi-trip i forrige weekend sammen med bl.a. Michael Fink. Den er godt nok noget tilgroet og stien kun trampet i det lange græs - men der lå et telt. Havde ellers hørt rygter om at det var slut, men måske er der håb endnu....
Steen Søgaard skriver torsdag 17. september 2009 kl. 22.33
Dejligt nostalgisk at se et foto fra ens tidligere Falsterbotid. Vedrørende status for ghettoen kan jeg oplyse, især til Jan Speiermann, at vi stadigvæk er et par stykker, der hvert år nidkært udfører naturpleje i ghettoen (ellers ville du slet ikke kunne være kommet ind i den, Jan), så den stadigvæk kan bebos af mange telte, selv om tilstrømningen jo ikke når 80'er højden. Desværre trues idyllen af boligspekulanter, men lokal folkelig modstand har hidtil forhindret en massakre. Og så skulle jeg mene, at den skæggede herre med store briller og rød t-shirt bag John Damgaard minder forbavsende om Gert Østerbye.
Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.
Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.