Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Magellanspætte (Campephilus magellanicus) Magellanic Woodpecker - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: han og hun
Lokalitet: Parque Nacional Tierra del Fuego, Ushuaia, Argentina
Dato: 16. december 2011
Billede info: Et godt tip til de, der venter på at boarde et skib til Antarktis og har et par dage tilovers i Ushuaia: besøg Tierra del Fuego-nationalparken der ligger ca.20 km. vest for Ushuaia. Stedet er blandt de sikreste for denne eftertragtede spætte.
Klaus Hermansen og KMO kørte gennem parken, checkede egnede lokaliteter for arten, men havde først held længst fremme. Ved en sø deler vejen sig, og man tager mod højre - et større hotellignende kompleks passeres - til en campingplads med et lille cafeteria. Spætten er logofugl for stedet, og selv lokummerne er mærkede med spætteskilte. Vi gik derefter ca.1 km. langs søbredden væk fra c-pladsen og tog derefter et spor markeret "Guanaco Trail". Efter ca. 300 meter kommer man til et område med høje, gamle træer på begge sider af stien, og det er her det sker. Lyt efter spættens diskrete banken - prøv evetuelt at imitere bankenen - og der er som regel bonus. Vi hvde en gruppe på 4 fugle (2 af hvert køn her), andre berettede om ansamlinger på helt op til 11 fugle.
Billede opsætning: Canon EOS50D med 400 mm. tele
Fotograf: Klaus Malling Olsen, Danmark
Uploadet den: 12. januar 2012
Hits: Billedet har været vist 1599 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.083 sek.
til toppen