Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum - Retningslinjer


Omgangstonen i forummet

Omgangstonen i forummet skal til enhver tid være sober og venlig. Netfugl.dk sikrer aktivt at denne retningslinje efterleves, og Netfugl.dk forbeholder sig ret til uden varsel at fjerne indlæg der ikke lever op til dette krav og/eller slette brugerens brugerprofil! Opfattes et indlæg at være på kanten af retningslinjerne, vil afsender via mail modtage en advarsel for tonen i pågældende indlæg. Eksempler på indlæg der ikke tolereres er f.eks. udokumenterede beskyldninger, nedladende, hånende, spydige kommentarer. Hold ekstreme holdninger og synspunkter for dig selv og undgå diskussioner for diskussionens skyld. Humor er velkommen på Netfugl.dk, men vær særligt varsom med ironi og sarkasme, idet denne form for humor let kan misforstås i den skrevne form, når glimtet i øjet ikke ses… Husk også at en sober og venlig tone ikke behøver at være på bekostning af skarpe, kritiske indlæg/meningsudvekslinger.

Ellers er det ret let: Vær høflig, brug almindelig sund fornuft og overhold loven

Trådens navn

Ved oprettelse af en ny tråd, bør man altid vælge et sigende navn til tråden som afspejler hvad man har tænkt sig tråden skal omhandle.

Når en tråd er blevet oprettet bør man holde sig til emnet. Opret en ny tråd hvis diskussionen afføder nye emner.

Skriv indlægget i et tekstbehandlingsprogram

Det tilrådes kraftigt at skrive sit indlæg i et tekstbehandlingsprogram inden man poster det i forummet. Dette af følgende to grunde: 1) Man risikerer ikke at miste det skrevne ved at hjemmesiden logger en automatisk ud, hvilket sker efter ca. 10 min af sikkerhedsmæssige årsager. 2) Man får hermed mulighed for lige at tjekke en ekstra gang for stavefejl, korrekte formuleringer etc.

Anonyme/falske profiler

Anonyme/falske profiler tillades ikke og vil blive slettet så snart det kommer Netfugl for øre. Din konto er din private og du er ansvarlig for den aktivitet der er tilknyttet den. Del ikke login information med andre. Profilbilleder skal være et billede af dig og ikke alt muligt andet. Netfugl forbeholder sig retten til uden varsel at fjerne billeder der vurderes til ikke i tilstrækkelig grad at vise ejeren af profilen.

Er der begrundet mistanke om anvendelse af anonyme/falske profiler i debatter i forummet og på Netfugl generelt, forbeholder Netfugl sig ret til at anvende og offentliggøre data fra profilen i forsøget på at verificere profilens ægthed.

Det er desuden et krav for at kunne deltage i debatterne i forum at din profil er opdateret med følgende:
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Adresse
  • Et profilbillede. Det behøver ikke være et pasfoto, men man skal kunne se at det er dig.
Reklamer i forummet

Reklame for brugerbetalte kurser, arrangerede rejser eller lignende tillades ikke, med mindre andet er aftalt med Netfugl redaktionen.

Skønnes det, at postede indlæg ikke overholder dette, fjernes disse uden varsel.

Moderatorer

Netfugl anvender et frivilligt udvalg af brugere til at assistere med at ovenstående retningslinjer efterleves. Moderatorerne har beføjelser til at give brugere advarsler og eller fjerne indlæg, hvis det vurderes et givent indlæg ikke er i tråd med retningslinjerne. Moderatorgruppen udgøres af følgende personer:

Jens Søgaard Hansen
Nis Lundmark Jensen
Henrik Korsbæk
Andreas Petersen

Moderatorerne censurerer ikke indlæg på baggrund af holdninger der kommer til udtryk men vil alene sørge for at de beskrevne retningslinjer overholdes. Der er ingen forcensur eller godkendelse af dit indlæg, inden det placeres på hjemmesiden.

Tip moderator

Hvis du mener at et indlæg indeholder brud på retningslinjerne eller på anden måde er stødende er der mulighed for at tippe moderatorerne om indlægget. Under hvert indlæg findes et link ” Tip moderator” tryk på dette og skriv evt. en lille begrundelse så vil en af moderatorerne hurtigst muligt kigge på det. Du skal være logget ind for at kunne bruge denne funktion.

Bemærk: Retnigslinjerne vil blive opdateret løbende så tjek dem en gang i mellem.
til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.020 sek.
til toppen