Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart: Nordisk Lappedykker - (Podiceps auritus) - Horned Grebe
Fugleart (IOC): Nordisk Lappedykker (Podiceps auritus) Horned Grebe ssp. auritus - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: fotodoku
Lokalitet: svanemøllebugten, Danmark
Dato: 23. januar 2011
Billede info: Ved godt dette billede ikke er det bedste, men synes alligevel jeg ville ligge det ind da man her ser vingetegningen fint.
Billede opsætning: Canon 50D+400mm
Fotograf: Mikkel Holck, Danmark
Uploadet den: 26. januar 2011
Hits: Billedet har været vist 3178 gange.
DK List Ranking: Set af 821 ud af totalt 1510 personer!Kommentarer:

Nis Lundmark Jensen skriver onsdag 26. januar 2011 kl. 12.41
Det er et super godt billede Mikkel !

Billeder på Netfugl tjener flere formål. Billeder der illustrerer feltkendetegn er, synes jeg, nogle af de mest værdifulde for Netfugls billedgalleri. Dette billede er et glimrende eksempel. Der findes meget få billeder af norddykkere i flugt. PÅ ovenstående billede ser vi tydeligt hvor kontrastrig norddykkeren fremstår, med mørk ryg, hals og kalot, i skarp kontrast til lys/hvid kind og vingespejl på for- og bagkant - ingen anden dykker viser disse karakterer.

Kommentaren uploadet under ID, men er mindst lige så meget en kommentar om fotokritik. Jeg synes det er vigtigt at slå fast, at det på ingen måde kun er de flotte farvelade close-up billedportrætter der hører hjemme her på Netfugl. Billeder som ovenstående er meget værdifulde for Netfugls galleri !

BH
9s


Jan Fischer Rasmussen skriver onsdag 26. januar 2011 kl. 14.30
Det er pokkemig ikke "et super godt billede", derimod er jeg ganske enig det er virkelig godt at få det uploaded alligevel, da det viser en række kendetegn rigtig fint.


anders fischer skriver onsdag 26. januar 2011 kl. 22.38
Et rigtigt brugbart foto til når Norddykkerne begynder at nærme sig kysten ved Rørvig-hvilket de gør i løbet af marts/primo April(sandflugtplantagen-Telegrafvej).Norddykkerne ligger da på længere afstand end den,helt usædvanlige tætte fugl i Svanemøllebugten.
Norddykkerne ligger i det tidelige forår sammen med adskellige Gråstrubet og Toppet Lappedykkere i Nyrup Bugt,hvilket kan medføre lidt forvirring mht.Identifikation omkring de tre arter

Derfor er billedet særdeles brugbart!

Mvh AndersNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.032 sek.
til toppen