Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:Fejl i visning af billede!Billede information:
Fugleart: Gråstrubet Drossel - (Turdus obscurus) - Eyebrowed Thrush
Fugleart (IOC): Gråstrubet Drossel (Turdus obscurus) Eyebrowed Thrush - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Teplie Ozera (hot lakes) SW Siberia, Lake baikal, Rusland (udenfor VP)
Dato: 3. juli 2013
Billede info: At vågne op en sommermorgen i det sydlige Sibirien - midt i taigaen, MÅ være en af de største oplevelser man kan opleve hvis man er interesseret i sibiriske skovfugle. Ikke nok med at en familie af gråstrubede drosler holder til uden for hytten,... overalt er der noget at især lytte til - for taigaens fugle er sky, og ses kun hvis man lister rundt. Morgenkoret er for en dansk birder overdådigt: Fuglekongesanger (taigaens Kanariefugl bliver den med rette kaldt; sangen er umanerlig kraftig - for ikke at tale om Schwarz Løvsangerens...). Fuglekongesangeren hørtes talrigt omkring hytten. Derudover: Blåstjert, Siberian Blue Robin, Rubinnattergal, Taigafluesnapper, Mugimaki Fluesnapper (LIKE ;), Rufous-tailed Robins (sådan en fætter som satte twitcher-DK på den anden ende sidste år... og med rette)forunderlige og meget karakteristiske sang. Om natten kaldte en Slagugle, afløste af en Hvidrygget spættes trommen tidlig morgen... Der er meget at opleve og man skal se sig for når morgenbadet skal overståes: Sibrisk Drossel færdes også diskret på stien.

Hvis DU også gerne vil opleve en lignedne morgen, kan du tjekke flg link copy & paste til din browser): http://www.miksture.com/index.php?mode=tur&tur=47&m=birds Jeg har en lille grp svenskere og danskere der gerne vil dele oplevelsen med lidt flere fra d.29.maj til 13.juni 2014 ;)

Fotograf: Michael Westerbjerg Andersen, Kirgisien
www.miksture.com
Uploadet den: 16. oktober 2013
Hits: Billedet har været vist 2179 gange.
DK List Ranking: Set af 4 ud af totalt 1510 personer!
En oversigt over forekomsten af denne art i Danmark findes her: [fund oversigt].Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.044 sek.
til toppen